Slavíme 20 000 fanoušků na Facebooku!

642 | 2 min

V uplynulých dnech jsme dosáhli dalšího krásného milníku v dnes již bezmála 11leté historii EuroPainClinics – překročili jsme hranici 20 000 fanoušků na sociální síti Facebook. Za váš zájem a projevenou přízeň srdečně děkujeme!

Sociální média se sítí Facebook v čele jsou „každodenním chlebem“ naší online komunikace s širokou veřejností, díky čemuž s vámi můžeme aktuálně sdílet naše nejdůležitější aktivity a úspěšné počiny, informace provozního nebo edukativního charakteru a novinky z oblasti medicínské specializace intervenční léčby bolesti. Opomenout zároveň nesmíme ani více než 3 500 fanoušků, kteří nás v současné době sledují na Instagramu!

V kontextu ohlednutí k počátkům uplynulé dekády, kdy jsme pacientům mohli prvně nabídnout – v tuzemských podmínkách v té době ojedinělé, inovativní metody intervenční léčby bolesti s využitím miniinvazivních a endoskopických výkonů, nás velmi těší stále narůstající počet příznivců, kteří nacházejí cestu na naše pracoviště a jimž můžeme poskytnout léčebné řešení k jejich spokojenosti. Důkazem toho je ročně více než 15 000 provedených vyšetření.

Díky online prostoru tak můžeme informovat o dostupnosti a možnostech specializované léčby řadu dalších pacientů, kteří se s bolestí zad, velkých kloubů a dalších anatomických struktur potýkají. Kontinuálně pracujeme na vylepšování portfolia obsahové stránky a vyvíjíme stále nové nástroje pro vaši co nejlepší informovanost a komfortní interaktivní komunikaci.

Děkujeme za přízeň a důvěru, které jsou skvělou motivací do naší další práce. Budeme potěšeni, pokud s námi zůstanete i nadále. Těšíme se na vaše reakce, příspěvky, recenze a komentáře!

Tým EuroPainClinics