3. kadaverový workshop IPA proběhne ve Varšavě

285 | 3 min

Další ze vzdělávacích aktivit pro odbornou veřejnost pořádaných Interventional Pain Academy (IPA) je kadaverový workshop „Warsaw 2024 – Dialogues of Pain“, který proběhne 29. listopadu v Institutu praktického lékařství ve Varšavě. Workshop se zaměří na základní a pokročilé postupy z každodenní klinické praxe, minimálně invazivní postupy při léčbě bolesti a ultrazvukové a fluoroskopické techniky.

Workshop bude koncipován jako vysoce individuální tréninkový program zahrnující přednášky, interaktivní diskusi a praktický výcvik v limitovaném počtu účastníků v jedné skupině pro důkladnou a efektivní výuku. Lékaři se v rámci programu budo uvěnovat, mimo jiné, komplexně výkonu transpedikulární bazivertebrální ablace nervu – od diagnostiky po samotné provedení výkonu, náplní druhé části programu bude praktické využití technologické novinky – lékařského přístroje 7 StarScope kombinujícího ultrazvukovou a endoskopickou navigaci pro vysoce přesné zobrazení.

Mezinárodní výbor workshopu složený z renomovaných odborníků intervenční léčby bolesti povede jako odborný vědecký garant přední intervenční algeziolog MUDr. Róbert Rapčan, FIPP, MBA, PhD., zakladatel IPA. Jako přednášející a instruktoři se představí Dr. Sherdil Nath (Švédsko), Dr. Manojit Sinha (UK), Dr. Bénédicte Bouche (Francie), Dr. Basil Almahdi (UK), intervenční specialisté pracovišť EuroPainClinics MUDr. Michal Matias, FIPP, Medical Director EuroPainClinics Czech Republic, MUDr. Juraj Mláka, FIPP, EDRA, MUDr. Ladislav Kočan, PhD., FIPP, MUDr. Martin Griger, PhD., FIPP, DESA, MUDr. Ľubomír Poliak, FIPP a MUDr. Peter Lenčéš, FIPP a další.

Více informací (určeno pro odborníky) o workshopu a registrace zde: Warsaw 2024 – Dialogues of Pain

Interventional Pain Academy (IPA)

Vzdělávací akademie Interventional Pain Academy vznikla s cílem kontinuálně naplňovat zájmy lékařů intervenční léčby bolesti v jejich potřebách a požadavcích na vysoce kvalitní edukaci. Platforma, kde mohou lékaři sdílet informace formou otevřené profesionální odborné komunikace a vzájemné diskuse s cílem profesního obohacování. Posláním IPA je do regionu střední Evropy přinášet experty v oboru intervenční algeziologie. Odborná setkání, přednášky a workshopy umožňují účastníků prohlubovat své profesní vědomosti a kompetence, které mohou dále kvalifikovaně aplikovat v každodenní klinické praxi při pomoci pacientům. www.interventionalpainacademy.com

kadaverový workshop