Zahajujeme provoz EuroPainClinics Ústí nad Labem

543 | 3 min

Pacientům s bolestí zad ze Severočeského kraje a okolí se aktuálně přibližujeme otevřením nového specializovaného pracoviště intervenční léčby bolesti, v pořadí již osmým v síti klinických zařízení EuroPainClinics. Od 17. září nás najdete v Ústí nad Labem na Poliklinice Severní Terasa.

Klinika miniinvazivní léčby zad EuroPainClinics Ústí nad Labem poskytuje precizní intervenční diagnostiku a léčbu bolesti dolních zad a dolní končetiny zejména u pacientů s bolestí spojenou nejčastěji s tzv. kořenovým syndromem v důsledku útlaku nervového kořene výhřezem ploténky, při bolesti nově vzniklé nebo přetrvávající po operaci zad v souvislosti s tzv. syndromem selhané operační léčby, ale i v řadě dalších zdravotních indikací.

K léčbě je využíváno široké spektrum miniinvazivních výkonů, na které mohou v případě další potřeby navazovat další pokročilé endoskopické výkony (v součinnosti s pracovištěm EuroPainClinics Praha). Tyto výkony patří k nejpokročilejším výkonům specializace intervenční léčba bolesti (intervenční algeziologie). Více o tom, jaký typ léčby poskytujeme, najdete v článku zde: Jak vás léčíme: Intervenční léčba bolesti

Vedoucím lékařem Kliniky miniinvazivní léčby zad EuroPainClinics Ústí nad Labem je MUDr. Róbert Tirpák, FIPP, atestovaný algeziolog, specialista na miniinvazivní a endoskopickou léčbu a operatér. MUDr. Tirpák jako první lékař v České republice získal v roce 2018 prestižní mezinárodní lékařskou certifikaci FIPP (Fellow of Interventional Pain Practice), kterou uděluje světová organizace World Institut of Pain (WIP) jako deklaraci odborných profesních kompetencí v přesném a bezpečném ovládání miniinvazivních a endoskopických technik. 

Jak se objednat? Využijte bezplatnou službu E-konzultace!

Objednání probíhá prostřednictvím bezplatné služby E-konzultace. Zájemce o léčbu odesílá vyplněný on-line formulář, na jehož základě dochází k předběžnému lékařskému posouzení zdravotních obtíží specialistou na intervenční léčbu bolestiPokud je léčba vyhodnocena jako vhodné řešení, pacient je kontaktován k domluvě termínu vstupního vyšetření. 

Nabízíme krátké čekací doby na vstupní vyšetření i výkony. 
Pro návštěvu EuroPainClinics Ústí nad Labem není třeba doporučení od praktického či odborného lékaře.

Další užitečné informace najdete v článcích zde:

Jak probíhá vstupní vyšetření
Jakou dokumentaci je potřeba doložit
Kontraindikace k léčbě

Pojišťovny

Na pracoviště EuroPainClinics Ústí nad Labem přijímáme pacienty se zdravotním pojištěním u VZP (111), ZP MV (211) a ČPZP (205).

Kde sídlíme

Klinika miniinvazivní léčby zad
EuroPainClinics Ústí nad Labem
Mírová 2700/8
Poliklinika Severní Terasa
400 11 Ústí nad Labem 

Těšíme se na Vaši návštěvu!